• Sloop kotter Lindøy, Zierikzee

  Sloop kotter Lindøy, Zierikzee

 • Sloop 45m hoge fabriek, Terneuzen

  Sloop 45m hoge fabriek, Terneuzen

 • Sloop basisschool, Rijen

  Sloop basisschool, Rijen

 • Herinrichting rotonde Hogezoom, Renesse

  Herinrichting rotonde Hogezoom, Renesse

 • Opruimwerkzaamheden na brand, Ouwerkerk

  Opruimwerkzaamheden na brand, Ouwerkerk

 • Aanleg parkeerterrein, Kaatsheuvel

  Aanleg parkeerterrein, Kaatsheuvel

Sagro is al tientallen jaren actief op het gebied van bodem- en grondwatersaneringen. Naast eenvoudige saneringen worden door ons ook complexe saneringen uitgevoerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van de innovatieve ideeën van ons milieuadviesbureau. Zo kunnen wij een sanering op maat aanbieden.

Belangrijk voordeel is dat wij alle werkzaamheden als ontgraving, transport en waterzuivering in eigen beheer kunnen uitvoeren. Met inzet van ervaren en goed opgeleid personeel en modern materieel. Hierdoor heeft onze opdrachtgever één aanspreekpunt en kan er bij onverwachte zaken snel en flexibel worden opgetreden.

In-situ sanering

Naast het wegnemen van de verontreinigingen doormiddel van ontgraving zijn er situaties denkbaar waarbij ontgraving niet mogelijk of ongewenst is. In dat geval is, uiteraard afhankelijk van de verontreinigingsparameters, een in-situ sanering mogelijk. Dit kan doormiddel van het onttrekken van grondwater, maar ook geforceerde beluchting in combinatie met bodemluchtextractie behoort dan tot de mogelijkheden. De hiervoor benodigde installaties worden in eigen beheer ontworpen, gebouwd en beheerd.

Grondbank

De diverse waterzuiveringen worden middels telemetrie vanaf onze kantoorlocatie gecontroleerd en zonodig bediend. In Zeeuws-Vlaanderen en Vlissingen-Oost worden door ons grondbanken geëxploiteerd en beschikken we over een installatie voor de biologische reiniging van verontreinigde grond. Op dezelfde locaties zijn scheidingsinstallaties aanwezig waarmee op basis van extractie- en flotatietechnieken slib geschikt gemaakt wordt voor hergebruik.

Sagro.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren,
zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we cookies
en scripts van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.
Als u wilt u ons privacy beleid wilt nalezen klikt u op "Meer".