• Sloop na asbestsanering gebouwen, Gent

  Sloop na asbestsanering gebouwen, Gent

 • Leveren betonplaten project 'Herinrichting Veerhaven',Terneuzen

  Leveren betonplaten project 'Herinrichting Veerhaven',Terneuzen

 • Sloop college, Dongen

  Sloop college, Dongen

 • Terreininrichting, Kamperland

  Terreininrichting, Kamperland

 • Sloop viaduct over Tractaatweg, Sluiskil

  Sloop viaduct over Tractaatweg, Sluiskil

 • Sloop kantoorgebouwen, Hilversum

  Sloop kantoorgebouwen, Hilversum

Veel infrastructurele werken voeren wij uit op basis van Design & Construct. Dit betekent dat wij het hele proces van ontwerp tot de uitvoering voor onze rekening nemen. Doordat wij bestaan uit een cluster van bedrijven, met elk haar eigen specialisme, hebben wij alle kennis in huis om een project op de juiste manier op te zetten en af te ronden.

latest Nike Sneakers | Nike SB Unveils Parra-Designed Olympic Federation Kits

Sprekende voorbeelden van Design & Construct-projecten zijn het ontwerp, de dimensionering (bepalen grootte en capaciteit van leidingen) en aanleg van een rotonde in de toegangsweg naar het Sloegebied, de aanleg van het verkeersplein en viaduct van de Olau Terminal aan de Vlissingse Buitenhaven en de aanleg van de Hoogwaterkering Sloe. Ook hebben wij gewerkt aan de grondverbetering tijdens de aanleg van de N57 bij Middelburg.

Ook de aanleg van riolering en straatwerk voeren wij vaak uit via Design & Construct. Een voorbeeld hiervan is het uitbreidingsplan 'Weumelinghe' in Wemeldinge, waar we alle ruimtelijke aspecten voor onze rekening namen, zoals het inpassen van het geheel in het landschap, de aanleg van de wegen, waterberging en dergelijke.

Door het opzetten van een bouwteamverband, waarin de aannemer, de ontwerper en de opdrachtgever samenwerken, is het mogelijk gebruik te maken van elkaars kennis. Hierdoor kan kostenvoordeel worden behaald, zowel in de logistiek als in materiaalgebruik. Door tekeningen van infrastructuur, bouw- en kunstwerken en groenstructuren vooraf met elkaar door te nemen, kunnen de plannen optimaal worden uitgevoerd.

Sagro.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren,
zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we cookies
en scripts van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.
Als u wilt u ons privacy beleid wilt nalezen klikt u op "Meer".