• Rioolwerk, Reuzenhoek

  Rioolwerk, Reuzenhoek

 • Gefaseerde sloop zorgcentrum, Goes

  Gefaseerde sloop zorgcentrum, Goes

 • Aanleg opslagterrein, Vlissingen-Oost

  Aanleg opslagterrein, Vlissingen-Oost

 • Sloop chemische fabriek Caldic, Zevenbergen

  Sloop chemische fabriek Caldic, Zevenbergen

 • Laatste fase sloop 'Kop van de Noordstraat', Terneuzen

  Laatste fase sloop 'Kop van de Noordstraat', Terneuzen

 • Sloop gebouwen haven, Breskens

  Sloop gebouwen haven, Breskens

Sagro beschikt over een tweetal dochterondernemingen die gespecialiseerd zijn in straatwerk, rioleringswerkzaamheden en civiel technisch onderhoud.

Running Sneakers Store | Sneakers

Door toevoeging van deze disciplines is Sagro tot het uiterste gespecialiseerd in grondwerk, kabel- en leidingwerk, plaatsen van ondergrondse containers en het bieden van een calamiteitenservice.

Grondwerk en wegenbouw

Wij richten ons op infrastructurele werken in de breedste zin van het woord. Zo kunt u ons onder meer inschakelen voor het graven van bouwputten (ook in natte ondergrond), groot grondverzet, aanleg van riolering, kabels en leidingen, wegenbouw, (vloeistofdichte) bestrating, waterkeringen, inrichting van stortplaatsen, natuurontwikkeling en dergelijke. Daarbij kunnen wij diverse grondstoffen uit eigen depot leveren, zoals puin, zand en klei. Indien gewenst, kunnen wij ook het aanvragen van vergunningen en het ontwerpen van de plannen voor onze rekening nemen.

Straatwerk

Straatwerk is van invloed op de leefomgeving. Mooi en duurzaam straatwerk zal jarenlang een positieve uitstraling geven aan uw projecten. Straatwerk aanleggen is vakwerk. Onze stratenmakers zijn ervaren in het aanleggen en herstellen van alle soorten straatwerk.

Naast het ambachtelijke straatwerk zijn wij ook gespecialiseerd op het gebied van machinaal straten. Machinaal straten levert ten opzichte van handmatig straten veel voordelen op. Er zijn minder arbeidsintensieve handelingen nodig waardoor de fysieke belasting wordt verminderd. Het werk kan tevens in een hoge tempo worden uitgevoerd. Zo kunnen we de overlast voor omwonende tot het minimum beperken.

Riolering

Wij hebben ruime ervaring in het aanleggen en vervangen van rioleringen. In het geval van nieuwbouwplannen werken wij regelmatig volgens het concept 'Design & Construct'. Wij leggen de riolering in die gevallen niet alleen aan, maar ontwerpen die ook, toegepast op de gewenste situatie. Ook voor vervanging of reparatie van rioleringen kunt u bij ons terecht.

Sagro.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren,
zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we cookies
en scripts van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.
Als u wilt u ons privacy beleid wilt nalezen klikt u op "Meer".