Sloop buitenbaden, Zwijndrecht

Sloop buitenbaden, ZwijndrechtSloop buitenbaden, ZwijndrechtSloop buitenbaden, ZwijndrechtSloop buitenbaden, Zwijndrecht

Gegevens

Aanneming
Parklaan 3, 3335 LM Zwijndrecht

Omschrijving

Sagro heeft op basis van prijs en kwaliteit de aanbesteding gegund gekregen voor het bouwrijp maken van zwembad de Hoge Devel in Zwijndrecht.

In mei 2021 zijn wij gestart met de voorbereidingen om de projectlocatie geschikt te maken voor herinrichting. Zo zijn er hekken en borden geplaatst voor de veiligheid, en rijplaten aangelegd t.b.v. het vrachtverkeer. Deze voorbereidingen zijn nodig om onze werkzaamheden te kunnen uitvoeren en dat alle voorzieningen veilig bereikbaar blijven voor ondernemers, klanten en bezoekers.

Behalve het afbreken van de baden wordt ook de inrichting van het terrein en de asbestleidingen in de grond verwijderd.

Tijdens de sloopwerkzaamheden zijn de voorzieningen in het Develpark zoals het binnenzwembad, het Develpaviljoen en de kinderboerderij bereikbaar gebleven voor klanten en bezoekers.

Sagro heeft interactief met de omgeving gecommuniceerd over de werkzaamheden via o.a. WhatsApp en een start- en informatiebrief. Ook hebben er persoonlijke afstemmingsgesprekken plaatsgevonden. 

Sagro.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren,
zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we cookies
en scripts van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.
Als u wilt u ons privacy beleid wilt nalezen klikt u op "Meer".