• Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item

Sagro beschikt over een eigen terminal in Vlissingen-Oost. Onze kade is geschikt voor op- en overslag van bulkstoffen zoals zand, zout, houtsnippers en grind. Met onze eigen overslagkranen en vrachtauto's zorgen wij dat ook het logistieke proces van water naar land en andersom naadloos in elkaar overloopt. Op locatie bieden wij weegfaciliteiten.

Wij houden nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Zo kunnen wij tijdig inspelen op veranderingen en zijn wij zo in staat onze klanten volledig van dienst te zijn. Zo bestaat 'board to board' overslag tot één van onze mogelijkheden. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden zetten wij ons eigen materieel en deskundig personeel in. Hierbij kunnen wij onze mobiele kranen van 10 tot 80 ton of drijvende kranen inzetten. De kranen zijn voorzien van grijpers, poliepen of (coil)magneten. Hiermee pakken wij probleemloos bulk (ferro en non ferro metalen), neobulk, stukgoed, of containers uit de schepen. 

Sagro werkt met modern en efficiënt materieel, goedgekeurd volgens de voorschriften. 
Hiermee staat Sagro garant voor kwaliteit. 

Ook kunnen wij alle stoffen op locatie bewerken zoals breken, zeven of sorteren. Voor alle uitlopende afvalstromen zijn milieuvergunningen aanwezig.

Sagro.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren,
zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we cookies
en scripts van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.
Als u wilt u ons privacy beleid wilt nalezen klikt u op "Meer".