• Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item

Sagro is een multidisciplinaire onderneming op gebied van infra, sloop, logistiek, milieu & ruimte en recycling. Door productontwikkeling en overnames is Sagro uitgegroeid tot een onderneming waar meer dan 250 mensen werken op verschillende locaties in Nederland.

Lees meer...

Sagro beschikt over een groot en gevarieerd aanbod aan zwaar materieel wat uitstekend onderhouden wordt door onze eigen onderhoudsdienst. Regelmatig investeren wij in nieuwe technologieën op het gebied van materieel.

Lees meer...

Sagro besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van haar werken. Op deze kwaliteit worden wij regelmatig gecontroleerd. Wij zijn onder andere gecertificeerd voor:

Lees meer...

Sagro, duurzaam verantwoordelijk

Aan openheid en transparantie, de kernwoorden van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), wordt in onze branche (sloop, GWW en milieu) tegenwoordig veel waarde gehecht. Ook Sagro erkent haar verantwoordelijkheid voor het naleven van de wet- en regelgeving, het nakomen van verplichtingen naar opdrachtgevers, het welzijn van haar medewerkers en de zorg voor het milieu.

Lees meer...

Sagro en haar dochterondernemingen vinden het erg belangrijk om actief en constructief betrokken te zijn bij de samenleving. Wij sponsoren daarom verschillende activiteiten op het gebied van sport, cultuur en maatschappij. Door middel van sponsoring en het plaatsen van reclame uitingen probeert Sagro haar maatschappelijke betrokkenheid en haar naamsbekendheid te vergroten. Activiteiten waarbij onze medewerkers betrokken zijn, genieten hierbij onze voorkeur.

Lees meer...

Werken bij Sagro

Sagro is een cluster van ondernemingen op het gebied van infra, milieu en sloop. In een halve eeuw vol ontwikkelingen, innovaties en overnames is Sagro doorontwikkeld tot een grote multidisciplinaire dienstverlener in Zeeland en daarbuiten. Sagro telt zo'n 200 medewerkers. Wij bieden banen in een hecht team waarbij professionaliteit en vakmanschap voorop staan.

Klaar voor een nieuwe uitdaging binnen Sagro of bij één van onze dochterondernemingen? Bekijk hier onze vacatures of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een open sollicitatie. 

Sagro.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren,
zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we cookies
en scripts van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.
Als u wilt u ons privacy beleid wilt nalezen klikt u op "Meer".