• Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item

De nieuwbouw van de Pieter Zeeman en de Meie op het Hatfieldpark te Zierikzee gaat door.

Het was toch eventjes spannend, aldus wethouder Joppe: “De aanbiedingen van de aannemers moesten wel passen binnen het vooraf gereserveerde budget. Dat is gelukkig het geval. Ik ben als wethouder trots te kunnen melden dat de aanbesteding is geslaagd en de bouw van zowel de middelbare school als de school voor moeilijk lerende kinderen in Zierikzee binnenkort kan starten.” Ook de bestuurders van Scholengroep Pontes en Obase hebben verheugd gereageerd op de geslaagde aanbesteding.

De opdracht voor de inrichting van de buitenruimte is gegund aan Aannemingsbedrijf de Bokx. De werkzaamheden bestaan o.a. uit grondwerk voor de nieuwbouw, aanleg riolering en de buitenruimtes met sportvelden.

Verder neemt Bouwbedrijf Schrijver het bouwkundige deel voor haar rekening. De installatiewerkzaamheden worden uitgevoerd door Paree, in combinatie met Synto.

De komende periode wordt er gestart met de voorbereidingen. Doel is voor de zomervakantie te starten met de sloop van een aantal gymzalen. Om vervolgens zo spoedig mogelijk te beginnen met de daadwerkelijke bouw van de scholen.

Sagro.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren,
zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we cookies
en scripts van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.
Als u wilt u ons privacy beleid wilt nalezen klikt u op "Meer".