• Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item
  • Nieuws item

Bewust omgaan met het milieu heeft er toe geleid dat Innovarec steeds meer materialen en grondstoffen hergebruikt. Tijdens sloopwerkzaamheden komen er verschillende secundaire grondstoffen vrij, zoals betonpuin. Om uitputting van betonpuin te voorkomen neemt Innovarec deze grondstof op in haar betonkringloop. Door het gebruik van o.a. betongranulaat, regenwater en cement ontstaat een mengsel dat wij gebruiken bij de productie van betonwaren.

In onze betoncentrale produceren wij betonwaren, in de vorm van betonblokken, -platen -barriers en -wanden. Deze zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en eenvoudig toepasbaar in bijvoorbeeld: opslagboxen, scheidingswanden, keerwanden, brandwerende wanden, geluidswanden en industriehallen.

Het toepassen van onze betonwaren kent vele voordelen zoals snelle opbouwtijd, eenvoudig verplaatsen, uitbreiden of verwijderen, brandwerend, geluidswerend en een lage aanschafprijs.

De betonblokken worden geproduceerd conform BRL 5070 en onder CE markering geleverd. Hiermee voldoen de blokken aan het Bouwstoffenbesluit en mogen deze worden ingezet als permanent bouwwerk.

Het is ook mogelijk betonwaren te huren.

Raadpleeg onze brochure voor meer informatie.

Wilt u een offerte aanvragen of wenst u meer informatie over onze innovatieve betonblokken?
Laat dan hier uw gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!


Veiligheidselementen
In onze betoncentrale produceren wij tevens betonwaren in de vorm van veiligheidsblokken en -barriers. Met deze veiligheidselementen biedt Innovarec oplossingen rondom de veiligheid van drukke winkelstraten, evenementen en rij- en wandelpaden. Toepassingen zijn antiparkeren, blokkades, wegafzettingen en als afscheiding. 

De blokken en barriers kunnen worden uitgevoerd in diverse kleuren en patronen. Hierbij kan gedacht worden aan veiligheidsstrepen, reflectoren of glow in the dark glasparels/verf.

Daarnaast kunnen de elementen worden voorzien van hijsvoorzieningen of palletlepel uitsparingen. Dit zorgt voor een snelle en flexibele (ver)plaatsing. Het is ook mogelijk om de veiligheidselementen te huren.

Andere modellen, uitvoeringen of specifieke kleurwensen zijn in overleg mogelijk. 

Wenst u meer informatie?
Raadpleeg onze flyer voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op!


JUMBOblokken
De JUMBOblokken (varkensruggen) hebben een afmeting van 90.45.48 cm en worden veelal toegepast tijdens de aanleg van infrastructurele werken.

JUMBOblokken zorgen (indien gewenst in een opvallende kleur) voor een duidelijke wegafscheiding waardoor gevaarlijke verkeerssituatie worden voorkomen. Daarnaast voorkomen JUMBOblokken dat iemand parkeert, laad of lost op plaatsen waar dit niet mag. Ook kunnen nooduitgangen worden veiliggesteld én dienen de varkensruggen tegelijkertijd als inbraakpreventie. De blokken kunnen tevens worden ingezet als stootband, sierelement of afzetting.

Wilt u een offerte aanvragen of wenst u meer informatie over onze JUMBOblokken?
Laat dan hier uw gegvens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!


Betonnen tuinbank
Nieuw in het betonwaren assortiment: een betonnen tuinbank. De bank bestaat uit 100% betongranulaat en is een product uit eigen fabriek. De bank (170.85.90 cm) met een gewicht van zo'n 1900 kg is leverbaar in verschillende kleuren waaronder betonlook, antraciet en wit. 

Daarnaast is het mogelijk het zitvlak te verfraaien met recycle hout. De banken worden met of zonder logo aangeboden. 

Wenst u meer informatie?
Neem vrijblijvend contact op!

Sagro.nl gebruikt cookies en scripts van Google om uw gebruik van onze websites geanonimiseerd te analyseren,
zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen en advertenties kunnen tonen. Ook gebruiken we cookies
en scripts van Facebook, Twitter, LinkedIn en Google om social media integratie op onze websites mogelijk te maken.
Als u wilt u ons privacy beleid wilt nalezen klikt u op "Meer".